<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2648402698708272&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Palkkaamme 100 myyjaa-ilmantekstia-2

Freebo on aurinkoenergian asiantuntija

Freebo on suomalainen aurinkovoimalayritys, joka toimittaa korkealaatuisia aurinkovoimaloita omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin Suomessa ja Ruotsissa. Autamme ihmisiä säästämään luontoa kestävien ja helposti hankittavien aurinkoenergiaratkaisujen avulla. Yksilöllisesti suunniteltu kodin aurinkovoimala on kuluttajan oma ekoteko, josta on iloa joka päivä!

Lähellä sinua ympäri Suomen

Työllistämme pohjoismaissa yli 100 alan ammattilaista ja olemme toteuttaneet jo yli 8 000 asiakkaan toiveen omasta aurinkosähköjärjestelmästä. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa ja asiantuntijaverkostomme Suomessa kattaa koko maan.

Katso tästä Freebon tarina!

Freebon tausta

Freebo Group Oy:n edeltäjä Pohjolan Energia Oy perustettiin vuonna 2016. Kesäkuussa 2019 yrityksen nimeksi vaihtui kansainvälisille markkinoille sopiva Freebo, sillä toiminta aloitettiin myös Ruotsissa. Nimen lisäksi yrityksen omistuspohja vaihtui ja toimintatapaa ryhdyttiin kehittämään yhä asiakaslähtöisempään suuntaan.

Freebo huolehtii että aurinkovoimalan hankinta ja käyttö on ihmisille mahdollisimman helppoa, hyödyllistä ja mukavaa. Tämä on ollut oikea ratkaisu, sillä peräti 95% asiakkaistamme on tyytyväisiä aurinkosähköjärjestelmään siirtymisestä.

Vaikka pienestä perheyrityksestä on kasvanut kansainvälisesti toimiva ja nopeasti kasvava toimija, Freebolle tärkeintä on asiakkaiden luottamus ja tyytyväisyys. Kokonaispalvelullamme on vahva kysyntä sekä Suomessa ja Ruotsissa.

Ihmiset ovat yhä tietoisempia sähkön hintaan liittyvistä epävarmuuksista ja uusiutuvan aurinkoenergian eduista. Helppo ja luotettava avaimet käteen -palvelu on kaikkien osapuolien etu: asiakkaamme säästävät aikaa ja vaivaa ja me puolestamme pystymme tarjoamaan yhä parempia aurinkovoimaloita pysymällä kehityksen kärjessä.

Freebo on nopeasti kasvava yritys, jonka kannattavuus on erittäin hyvällä tasolla. Freebon pääomistaja MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa pääasiassa keskikokoisiin yrityksiin Suomessa. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. mbrahastot.fi

Palkkaamme 100 myyjaa-kuva

Hae meille töihin

Freebon työntekijänä autat sekä ihmisiä että luontoa.

Tule meille töihin  ➔

Tutustu asiakastarinoihimme kuva

Asiakkaat kertovat

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia.

Lue asiakastarinoita  ➔