<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2648402698708272&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Freebo aurinkosähkö

Kysy aurinkosähköstä, me vastaamme

Aurinkoenergian hyödyntäminen on sinulle helppoa, mutta moni asia voi silti askarruttaa. Jos et löydä kysymykseesi vastausta täältä, ota yhteyttä niin autamme sinua!

Freebon aurinkosähköjärjestelmät ovat käytännössä huoltovapaita. Sinun ei tarvitse huolehtia huolloista tai päivityksistä millään tavalla. Tuotteillamme 10 vuoden kokonaistakuu ja 25 vuoden tuottavuustakuu. Kaikissa kysymyksissä tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 020 743 2900.
Verkkoakku on Freebon markkinoille tuoma innovaatio, jonka avulla aurinkosähkön pientuotannon hyödyt on nostettu aivan uudelle tasolle. Verkkoakku tuotetaan yhteistyössä vain uusiutuvaa energiaa myyvän Nordic Green Energyn kanssa.

Verkkoakku tarkoittaa asiakkaalle sähkösopimusta, jolla hyvitetään asiakkaalle kaikesta yli oman tarpeen tuotetusta sähköstä sähkön hinta, sähkön siirtomaksu ja verot. Verkkoakkusopimus tehdään aina määräaikaisena kahdeksi vuodeksi. Asiakas saa verkkoakun käyttöönsä 2–4 viikkoa järjestelmän asennuksen jälkeen, mikäli asiakkaan nykyinen sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos asiakkaalla on määräaikainen sopimus, verkkoakkusopimuksen saa käyttöön määräaikaisen sopimuksen päätyttyä. Tällöin määräaikaisuuden päättymisestä täytyy informoida hallintoa vähintään kuukautta ennen sopimuksen loppua. Mikäli asiakkaan nykyinen sähkösopimus on loppumassa ennen järjestelmän asennusta, täytyy asiakkaan jatkaa sopimusta toistaiseksi voimassa olevana verkkoakkusopimuksen voimaan tuloon saakka.
Palveluverkostomme kattaa koko Suomen, ja asiakaspalvelumme tavoittaa numerosta 020 743 2900.
Suomessa aurinkosähkön tuotanto vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Auringonsäteilyn määrä Suomessa on lähes samaa suuruusluokkaa kuin Keski-Euroopassa. Freebon aurinkovoimalat tuottavat sähköä myös pilvisellä säällä pitkälle syksyyn. Freebo Verkkoakun avulla voit hyödyntää 100 % tuottamastasi aurinkoenergiasta ympäri vuoden. Verkkoakulla aurinkosähkön ylituotannon voi siirtää sähköverkkoon, jolloin tämä ylituotanto hyvitetään sinulle sähkölaskussa täysimääräisesti.
Oletko haaveillut pienemmistä sähkö- ja sähkönsiirtokustannuksista? Freebo Aurinkovoimala on helpoin, luotettavin ja yksinkertaisin ratkaisu päästöttömän aurinkosähkön tuottamiseen ja siitä nauttimiseen. Aurinkosähköjärjestelmällä vapaudut fossiilisesta energiasta ja vanhoista energiaratkaisuista. Samalla pienennät sähkölaskuasi, kasvatat asuntosi arvoa ja vähennät osaltasi päästöjä. Aurinkovoimalamme ovat käytännössä huoltovapaita ja tuotteillamme 10 vuoden kokonaistakuu ja 25 vuoden tuottavuustakuu.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kysy lisää aurinkoenergiasta, aurinkovoimaloista ja Freebon palveluista.

Ota yhteyttä  ➔

Aurinkoenergia ja ilmasto

Lue lisää aurinkoenergiasta

Tutustu aurinkoenergian etuihin ja mahdollisuuksiin joita se tarjoaa sekä sinulle että koko maapallolle.

Hae työpaikkaa  ➔