<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2648402698708272&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Freebo tuotteet

Korkealaatuinen aurinkovoimala omakotitaloon

Freebo Aurinkovoimala koostuu aurinkopaneeleista ja invertteristä, jotka yhdessä muodostavat täydellisen ratkaisun omakotitalon aurinkoenergian tuotantoon. Katolle asennetaan markkinoiden parasta tekniikkaa edustavat aurinkopaneelit, jotka keräävät auringon säteilystä energiaa ympäri vuoden. Pienikokoinen invertteri kiinnitetään seinään esimerkiksi sähkökeskuksen lähelle.

Freebo Aurinkovoimalan osat

Freebo Aurinkovoimala koostuu aurinkopaneeleista ja invertteristä. Toimitus sisältää myös asennustyössä tarvittavat kiinnikkeet, joilla paneelit kiinnitetään katolle.

  • Aurinkopaneeleja tarvitaan katon koosta ja halutusta tehosta riippuen 12-36 kappaletta ja ne asennetaan talon katolle kiinnikkeiden avulla
  • Invertteri eli vaihtosuuntaaja asennetaan esimerkiksi sähkökeskuksen yhteyteen tai kodinhoitohuoneeseen

Invertteri muuntaa aurinkopaneelien tuottaman tasavirtasähkön tehokkaasti kotitaloudessa käyttökelpoiseksi vaihtovirtasähköksi. Tuotettu aurinkosähkö siirtyy invertteriltä talosi sähkökeskukseen ja sitä kautta normaalisti käytettäväksi.

Freebo Aurinkovoimalan kaikki osat on laatustandardoitu. Tuomme maahan maailman johtavien valmistajien komponentteja, joista kokoamme juuri sinulle sopivan Freebo Aurinkovoimalan. Maahantuojana vastaamme aina toimittamiemme tuotteiden laadusta: tarjoamme 10 vuoden täyden tuotetakuun sekä 25 vuoden tuottavuustakuun.

Freebon aurinkopaneelien ja invertterien ominaisuuksia

Freebon aurinkopaneelit ovat tehokkaita, tukevia ja tyylikkäitä. Täysmustat aurinkopaneelit sopivat myös lumisiin ja varjostumia sisältäviin olosuhteisiin ja niissä on heijastamaton lasipinta.

Freebon invertterit ovat helppokäyttöisiä ja kestäviä. Invertteri voidaan tarvittaessa asentaa myös ulos. Invertterissä on valinnan mukaan suomen- tai ruotsinkielinen valikko.

Aurinkopaneelien kiinnittäminen katolle

Aurinkopaneelit voidaan kiinnittää lähes kaikille katoille katon materiaalista ja katon kulmasta riippumatta, kunhan katon kunto on hyvä:

  • Tiilikatoille
  • Huopakatoille
  • Profiilipeltikatoille
  • Konesaumatuille peltikatoille
  • Tasakatoille katemateriaalista riippumatta

Vastuullisesti tuotettu

Tarjoamme asiakkaillemme aina markkinoiden parasta tekniikkaa. Valitsemme tuotteet huolella, jotta voimme varmistaa niiden laadun ja toimivuuden.

Freebo Verkkoakku

Tutustu Freebo Verkkoakkuun

Käytä itse kaikki Freebo Aurinkovoimalalla tuottamasi sähkö! Käyttämättä jäänyt aurinkosähkö hyvitetään seuraavalla sähkölaskullasi.

Tutustu Freebo Verkkoakkuun  ➔

OP rahoitus

Tutustu rahoitukseen

Hanki Freebo Aurinkovoimala sinulle sopivalla rahoitusmallilla. Palvelun tarjoaa OP.

Tutustu rahoitukseen  ➔

Freebo aurinkoasiantuntija

Tilaa kartoituskäynti kotiisi

Pyydä Freebon aurinkoasiantuntija käymään! Näin saat tietoa juuri sinun kotiisi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Tilaa kartoituskäynti  ➔