<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2648402698708272&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
AdobeStock_317585851

Freebo Aurinkovoimalan hankkiminen on helppoa

Voit tehdä huoletta päätöksen oman aurinkovoimalan hankinnasta, sillä me huolehdimme kaikesta sinulle sopivana ajankohtana. Saat kaiken suunnittelusta asennukseen ja käytön tukeen yhdeltä luotettavalta kumppanilta.

Avaimet käteen -palvelu sinua varten

Suunnitteluvaiheessa varmistamme, että koko järjestelmä sopii juuri sinun taloosi ja tarpeisiisi. Sopimuksen tekemisen jälkeen sovimme tuotteiden toimituksen ja asennuksen aikataulusta. Asennuksen jälkeen testaamme järjestelmää ja varmistamme, että aurinkosähkön tuotanto alkaa. Lisäksi opastamme sinua, jotta hallitset järjestelmän käytön ja huollon. Autamme sinua halutessasi myös rahoitukseen ja kotitalousvähennykseen liittyvissä kysymyksissä.

 1. Suunnittelu ja mitoitus

  Suunnittelu ja mitoitus

  Aurinkoasiantuntijamme tulee käymään luonasi, jotta voimme varmistaa että saat juuri sinun tarpeisiisi mitoitetun Freebo Aurinkovoimalan. Mitoitukseen vaikuttavat mm. kotisi sähkönkulutus, talosi ominaisuudet sekä sijainti tontilla.

 2. Sopimus

  Sopimus

  Teemme selkeän kirjallisen sopimuksen kaikista oman Freebo Aurinkovoimalasi yksityiskohdista. Huolehdimme myös tarvittavista ilmoituksista sähköyhtiöllesi.

 3. Toimitus

  Toimitus ja asennus 

  Toimitamme Freebo Aurinkovoimalasi osat ja komponentit tontillesi etukäteen sovittuna aikana. Kokenut asentajamme huolehtii koko järjestelmän asennuksesta sovittuna päivänä. Lisäksi hän testaa järjestelmän toimivuuden ja opastaa sinut järjestelmän käyttöön. Asentaja vie pakkausten purkamisen ja työn yhteydessä syntyneet roskat pois asianmukaisesti kierrätettäväksi. Asennus, testaus ja opastus kestävät korkeintaan yhden työpäivän.

 4. Käyttö ja huolto

  Käyttö ja huolto

  Freebo Aurinkovoimalasi toiminta ja huoltaminen eivät edellytä sinulta erityisiä toimenpiteitä, mutta sinun on hyvä tietää pääpiirteissään miten laitteet toimivat. Joskus voi myös olla tarpeen poistaa katolta puiden lehtiä tai oksia, joten neuvomme miten sinun kannattaa toimia. Voit myös haluta seurata oman aurinkosähkön tuotantomäärää, joten näytämme miten se tapahtuu.

 5. Rahoitus

  Rahoitus

  Laskun saat OP:lta vasta aurinkovoimalasi asennuksen jälkeen. Halutessasi saat kauttamme joustavan rahoituksen. OP:n rahoituksessa luotolla ei ole aloituskustannuksia, korko on vähennyskelpoinen etkä maksa mitään ennenkuin aurinkovoimalasi asennus on valmis.

 6. Kotitalousvähennys

  Kotitalousvähennys 

  Autamme sinua kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä verotuksessa. Kotitalousvähennystä voit saada asennustyön osuudesta.

Freebo Aurinkovoimala voidaan asentaa mihin vuodenaikaan tahansa. Nopeimmillaan toimitus voi tapahtua jo parin viikon kuluttua tilauksestasi. Freebo Aurinkovoimala on verkkoon kytketty vaihtojännitteinen aurinkosähköjärjestelmä (AC 230 V), jonka asennuksen, sähkötyöt ja käyttöönottotarkastuksen saa tehdä vain näihin töihin oikeudet omaava yritys. Tämän vuoksi asennamme ja tarkastamme Freebo Aurinkovoimalat aina itse.

Freebo asiakaslehti 1

Lataa Freebon asiakaslehti!

Lue ajatuksia aurinkoenergiasta! Freebon tuorein asiakaslehti ilmestyi keväällä 2020.

Lataa asiakaslehti  ➔
https://cdn2.hubspot.net/hubfs/6395200/site%20assets/_empty.png
Freebo Verkkoakku

Tutustu Freebo Verkkoakkuun

Käytä itse kaikki Freebo Aurinkovoimalalla tuottamasi sähkö! Käyttämättä jäänyt aurinkosähkö hyvitetään seuraavalla sähkölaskullasi.

Tutustu Freebo Verkkoakkuun  ➔

OP Rahoitus

Tutustu rahoitukseen

Hanki Freebo Aurinkovoimala sinulle sopivalla rahoitusmallilla. Palvelun tarjoaa OP.

Tutustu rahoitukseen  ➔

Freebo aurinkoasiantuntija

Tilaa kartoituskäynti kotiisi

Pyydä Freebon aurinkoasiantuntija käymään! Näin saat tietoa juuri sinun kotiisi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Tilaa kartoituskäynti  ➔