<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2648402698708272&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Freebo Aurinkovoimala

Freebo Aurinkovoimala on Suomen suosituin

Laadukas Freebo Aurinkovoimala tarjoaa sinulle säästöä, mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä vuosikymmeniksi.

Miksi valita Freebo Aurinkovoimala

Oma aurinkovoimala on vaivaton tapa tuottaa merkittävä osa omakotitalossa tarvittavasta sähköstä vuosikymmenien ajan. Itse tuotettu sähkö pienentää ostosähkön tarvetta, eikä siitä tarvitse maksaa siirtohintaa eikä veroja. Ympäristölle ystävällisen aurinkoenergian käyttö on myös ekoteko, sillä se vähentää tarvetta käyttää fossiilisia polttoaineita, jotka aiheuttavat ilmakehään haitallisia hiilidioksidipäästöjä.

Haluamme, että oman aurinkovoimalan hankinta ja käyttö on sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi aurinkoasiantuntijamme suunnittelee Freebo Aurinkovoimalan aina sinun kotiasi varten ja saat sen nopeasti avaimet käteen -toimituksena. Asennustyö kestää noin päivän, ja sen tekee Freebon kokenut asentaja takuutyönä.

Vastaamme aina tuotteistamme ja autamme kaikissa omaan aurinkovoimalaasi liittyvissä kysymyksissä. Saat tarvittaessa kauttamme myös rahoituksen ja autamme sinua kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä.

Freebo Aurinkovoimalan avulla

  1. Vähennät riippuvuutta sähköyhtiöistä ja pienennät sähkölaskujasi vuosikymmenien ajan.
  2. Pienennät merkittävästi hiilijalanjälkeäsi, ja hidastat näin ilmastonmuutoksen etenemistä.
  3. Nautit markkinajohtajan tarjoamasta helppoudesta ja huolettomuudesta koko asiakkuutesi ajan.

Freebo Aurinkovoimalan aurinkopaneelit ovat ulkonäöltään tyylikkäät ja ne voidaan asentaa lähes kaikkien omakotitalojen katoille. Aurinkopaneelit voidaan tarvittaessa sijoittaa myös jonkun muun piharakennuksen, esimerkiksi autotallin katolle.

Näin Freebo Aurinkovoimala toimii

Aurinkopaneelit tuottavat sähköä parhaiten etelään, itään ja länteen suunnattuina. Katon materiaalilla tai kaltevuudella ei ole juuri merkitystä, eli aurinkopaneelit on mahdollista asentaa useimpiin omakotitaloihin. Mitä isomman aurinkovoimalan valitset, sitä enemmän saat suhteellista hyötyä: tällöin määrätyt yksikkökustannukset jakautuvat suuremman komponenttimäärän kesken.

Freebo Aurinkovoimalan tuottamaa sähköä käytät kotisi sähköpistokkeista tavalliseen tapaan. Se sopii kaikkien kotisi sähkölaitteiden käyttämiseen lämmityksestä kodinkoneisiin, valaistukseen ja vaikkapa sähköauton akkujen lataamiseen. Sähkön vuosikulutuksesta riippuen voit tuottaa omalla aurinkovoimalalla esimerkiksi kolmas- tai neljäsosan kotisi sähköntarpeesta. Jos aurinkosähköä syntyy enemmän kuin kulutat, Freebo Verkkoakun avulla saat ylimääräisen sähkön omaksi hyödyksesi.


Freebo Aurinkovoimalan toiminta

Freebo Aurinkovoimala ja Verkkoakku

  1. Aurinkopaneelit tuottavat sähköä auringon säteilystä
  2. Aurinkopaneeleista sähkö siirtyy invertterille, joka muuntaa sen tasavirrasta sähköverkossa käyttökelpoiseksi vaihtovirraksi
  3. Tuotettu aurinkosähkö siirtyy kodin sähköpääkeskukselle
  4. Sähköpääkeskukselta sähkö siirtyy kodin käytössä oleville sähkölaitteille
  5. Käyttämättä jäänyt aurinkosähkö siirtyy sähköverkkoon
  6. Freebo Verkkoakun avulla käyttämättä jääneen aurinkosähkön hinta hyvitetään asiakkaalle täysimääräisesti seuraavalla sähkölaskulla sähkönsiirtohinta ja sähkövero mukaan lukien

Tuotteet

Nimetön suunn.malli (92)

Tutustu Freebo Verkkoakkuun

Käytä itse kaikki Freebo Aurinkovoimalalla tuottamasi sähkö! Käyttämättä jäänyt aurinkosähkö hyvitetään seuraavalla sähkölaskullasi.

Tutustu Freebo Verkkoakkuun  ➔
Nimetön suunn.malli (91)

Näin hankit oman aurinkovoimalan

Tämän helpompaa ei oman aurinkovoimalan hankkiminen ole: Pyydä Freebon aurinkoasiantuntija käymään ja saat kaikki tarvittavat tiedot!

Aurinkovoimalan hankinta  ➔